Κάθε γυναίκα που ανησυχεί για τον Καρκίνο του Μαστού πρέπει να μάθει και για αυτόν

Κάθε γυναίκα που ανησυχεί για τον Καρκίνο του Μαστού πρέπει να μάθει και για αυτόν

Κάθε γυναίκα που ανησυχεί για τον καρκίνο του μαστού πρέπει να μάθει ποιοι παράγοντες παίζουν πραγματικά ρόλο στην καρκινογένεση του μαστού…Γιατί η γνώση είναι δύναμη!

Κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τον ατομικό της κίνδυνο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού και να ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου….Γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία!

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πιθανή διάγνωση καρκίνου, λόγω κάποιου ευρήματος, πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακριβή ταυτοποίηση αυτού… Γιατί η αστοχία στη διάγνωση κοστίζει σε ταλαιπωρία και αγωνία της γυναίκας!

Κάθε γυναίκα που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, δικαιούται να γνωρίζει τις θεραπευτικές της επιλογές που αφορούν την υγεία και τη ζωή της…. Γιατί όταν γνωρίζεις τον εχθρό, μπορείς να πολεμήσεις με δύναμη!

Κάθε γυναίκα που θεραπεύεται για καρκίνο του μαστού οφείλει να διεκδικεί το σεβασμό του σώματός της και τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειά της… Γιατί εκτός από ασθενής είναι και σύντροφος, μητέρα, κόρη, εργαζόμενη….

Δείτε το παρακάτω video και ενημερωθείτε απο την εκπομπή ΙΑΣΙΣ όπως μεταδόθηκε στις 17/11/2018 στο KONTRA CHANNEL. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θέτει ερωτήσεις με θέμα τις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας στη θεραπεία όσο και αποκατάσταση μετά τον καρκίνο του μαστού.